Over ons

SNELZINK is een groothandel in dakmaterialen.
Ons bedrijf is ontstaan vanuit de drang om te onderscheiden door een enorme hoge servicegraad én daarbij uitsluitend kwaliteitsproducten te leveren.

Mist u soms dat stapje extra van andere bedrijven dan bent u bij ons aan het goede adres. Het DNA van Snelzink bestaat uit de behoefte om eenieder zo “snel” mogelijk van dienst te zijn. Samen met onze leveranciers kunnen wij elk project van A tot Z aan.

Of het nu gaat om een snelle levering (evt. op locatie), het op weg helpen of ondersteunen bij een ingewikkeld project en/of het verzorgen van vakgerichte cursussen, alles is mogelijk. Wij halen onze energie uit tevreden klanten!

Service en kwaliteit zijn onze prioriteit!

Foto Patrick van Erp eigenaar Snelzink

Service

Service is iets waar wij enorm veel waarde aan hechten. Daarom gaan wij zo ver mogelijk om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn.

Bijvoorbeeld als het gaat om maatwerk zink en koper kunnen wij dit, indien voor 12.00 uur besteld, de volgende ochtend leveren. Met de standaard (voorraad) producten hebben wij geen deadline en kunt u, tot onze chauffeur ’s morgens vertrekt, bestellen. In de meeste gevallen is uw levering dan voor de middag op de aangevraagde plaats. Dit kan bij u zijn op het bedrijf, maar natuurlijk ook op de bouwplaats bij uw klant. Dat is onze service!

Heeft u specifieke wensen, laat het ons weten! We zoeken samen de beste oplossing ! Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch tijdens de openingstijden.